ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
У сарадњи са Развојном агенцијом Војводине, Зрењанин се и ове године представио на сајму некретнина и инвестиција EXPO REAL у Минхену
Војводина је и ове године представљена на на сајму “ЕXPO REAL” у Минхену, највећој пословној платформи за сектор инвестиција и некретнина, и највећем Б2Б (“business to business”) сајму у Европи, чије су капије биле отворене од 4. до 6. октобра.


На заједничком штанду  Развојне агенције Војводине (РАВ),  регион Војводине представљало је шест суизлагача: градови Нови Сад, Суботица, Сомбор, Зрењанин, Кикинда и Сремска Митровица. Ове године наступ је реализован под слоганом “Come and growe” - “Доћи и расти”.    


Поред директног представљања ових шест градова, Развојна агенција Војводине представила је инвестиционе и привредне потенцијале и осталих локалних самоуправа у Војводини. РАВ је одржао готово 50 састанака унапред договорених састанака са представницима компанија и институција из Немачке, Словеније, Италије, Мађарске, Аустрије, Велике Британије, Мађарске, Јапана, Словачке, Норвешке, Аустралије... Поред могућих инвестиција, било је разговора о могућим партнерствима на пројектима и заједничкој организацији Б2Б догађаја између домаћих и немачких компанија.    


Сајам се простирао на 75.000 квадратних метара, у 7 седам сајамских хала, и на њему је учествовало 1.856 излагача из 36 држава света. Сајам у Минхену, који нуди идеално окружење за ефикасно умрежавање на кључним тржиштима Европе, Блиског истока и САД, те једно од најважнијих места сусрета за индустрију некретнина, размену знања и искустава са пословним партнерима, посетило је више од 40.000 људи.


Сајам је представљао одличну прилику за промоцију инвестиционих локација и могућности града Зрењанина, као и других погодности које страни привредници добијају инвестирањем у наш сектор некретнина.


Извор-Град Зрењанин


Фотографије: Сајам EXPO REAL https://exporeal.net

sr_RSSerbian