ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
200 такмичара из целог света на другом Међународном такмичењу у олимпијским дисциплинама “Кикинда Куп 2023.“ о
Друго Међународно такмичење у олимпијским дисциплинама ''Кикинда Куп 2023.'' отворено је јуче у хали Спортског центра ''Језеро'' у Кикинди. Организатор овог такмичења је Стрељачка дружина "Кикинда", која је ове године окупила преко 200 учесника из пет земаља.


Манифестацију су подржали Град Кикинда и Покрајински секретаријат за спорт а отворио је Драган Пецарски, члан Градског већа за спорт и омладину, који је заједно са Јеленом Чуданов, председницом Спортског савеза Кикинде, присуствовао догађају.


- Драго нам је што смо и ове године угостили најбоље стрелце. Град Кикинда и Спортски савез ће увек подржати организацију оваквих спортских манифестација. Надам се да ће сви такмичари понети из нашег града лепе утиске и да ће желети да се врате и наредне године-  рекла је Јелена Чуданов.


На кикиндском турниру учествује преко 200 такмичара у јуниорској и сениорској конкуренцији из Индије, Молдавије, Хрватске, Босне и Херцеговине и Србије, истакли су организатори и додали да је на такмичењу у Кикинди присутан и велики број репрезентативаца Србије, као и гостију из иностранства.


Фото-Кикинда онлине

sr_RSSerbian