ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Манифестације које ће се одржати овог лета
Од 14. јуна до 24. августа, са паузом у време „Дана пива“,  традиционално се одржава манифестација “Банатска бајка – Лето у Градској башти”. Организатори манифестације су Културни центар Зрењанина, IP Media 023 и Туристичка организација, покровитељ је Град Зрењанин.


Током јула је ту и  „Корзо фест“. Посетиоцима нуди различите програме прилагођене свим узрастима, а како је најављено, за најмлађе, програми ће почињати у 18:30 часова.  Концерти бендова различитих музичких жанрова одржаваће се од 22 сата на бини код Водоторња.


У недељу 14. јула организује дечији програм „Пескултура“ на зрењанинском купалишту “Пескара”.


Сваке суботе у току јула и прве суботе у августу у Амфитетру Културног центра организоваће се концерти зрењанинских рокенрол бендова. Рокенрол свирке под називом ЗРОК ФЕСТ окупљају бендове који публици представљају преглед музичких актуелности и бендовске хитове. Концерти почињу у 21 сат.


   Током августа биће одржани традиционални „Дани пива“, Међународни фестивал "Лала" као и бројни спортски догађаји међу којима су „Међународни рвачки турнир „Дарко Нишавић“ и регата „Бегеј“.  

sr_RSSerbian