ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Музичко-плесно вече Плесне школице „Степ ап“
Плесна школица "Степ ап" и Висока школа струковних студија за образовање васпитача, у амфитеатру ове образовне установе, приредили су музичко-плесно вече.У програму су учествовали полазнице школе "Степ ап", студенти ВШССОВ, хорић ОМШ "Слободан Малбашки", Оркестар ПУ "Драгољуб Удицки" и ВШССОВ, Ена Гогић, хор "Васа Стајић" из Мокрина, Удружење спортског плеса "Денс ен соул", фитнес центар "Ред џим", Плесни студио "Џеси" и АДЗНМ "Гусле".Догађају је присуствовао и председник Градског парламента, Младен Богдан.''Град Кикинда подржава овакве догађаје, зато што омогућавају деци и младима да покажу таленат и умеће. Желимо и даље да улажемо у децу и да их подржимо у ономе чиме желе да се баве. Подстицати децу да се баве уметношћу је веома важан корак у њиховом одрастању, а када видимо да је оволики велики број деце укључен у овакве приредбе, срце нам је пуно'', поручио је Богдан.


Публици је приказан савремени плес, односно комбинација балета, гимнастике, глуме и импровизације:‘'Наша плесна школа тренутно има око 50 чланова, а имамо полазнике и из Кикинде и Новог Сада'' додала је Тијана Левнајић из Плесне школе "Степ ап". У оквиру великог годишњег концерта, представили су се и студенти Високе школе струковних студија за образовање васпитача:


''Желели смо да организовањем музичко-плесног спектакла, обележимо крај школске године. Ово је била лепа прилика да Висока школа покаже отвореност и сарадњу са организацијама, удружењима и институцијама у граду'', надовезао се Александар Митревски, асистент из области музичке уметности на Високој школи струковних студија за образовање васпитача.


Извор и фото- Град Кикинда

sr_RSSerbian