ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Расписан наградни конкурс за избор најлепшег дворишта и терасе на територији града Зрењанина

Град Зрењанин и ЈКП „Чистоћа и зеленило“ расписали су  наградни конкурс за избор најлепшег дворишта и терасе на територији града Зрењанина. Конкурс је отворен до 31. маја, а пропозиције и наградни фонд су слични као и приликом претходног позива.Конкурс се расписује у категоријама за најлепше уређено приватно двориште и најлепшу терасу, а пријавни образац се може преузети на сајту ЈКП “Чистоћа и зеленило” Зрењанин: www.jkpciz.co.rs, као и на сајту града Зрењанина: www.zrenjanin.rs, страници “Конкурси и огласи”. Уз пријаву је потребно приложити до 5 фотографија дворишта / терасе, које нису старије од месец дана. Како би комисија имала комплетнији увид у изглед, пожељно је послати снимак дворишта/терасе, са личним подацима путем Viber апликације, на број телефона: 064/811-66-31.


Право учешћа на конкурсу имају приватна лица (приватна домаћинства и стамбене заједнице), чији се објекат налази на територији града Зрењанина (градско насеље и сва сеоска насеља).

Трагање за најлепше уређеним двориштем и терасом трајаће од 19.04. до 31.05. 2024. годинe, након тога ће Комисија за избор најлепшег дворишта и терасе на територији града Зрењанина размотрити пристигле пријаве, посетиће дворишта и терасе, која буду у најужем избору, и одлучити о победницима. Победници конкурса ће благовремено бити обавештени о датуму доделе награда.
sr_RSSerbian