ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Одржан еко квиз „Прљаво или чисто-није исто“
Пети  по реду еко квиз под називом "Прљаво или чисто-није исто", за ученике од петог до осмог разреда школа са територије града Зрењанина, одржан је у Кристалној дворани у  сарадњи  Града Зрењанина и ЈКП "Чистоћа и зеленило" Зрењанин.


Првог дана знање из екологије показали су ученици Основна школе "Серво Михаљ" из Мужље, Основне школе "Петар Петровић Његош"из Зрењанина и ученици Основне школе "1. октобар" из Ботоша.


Циљ квиза је подизање нивоа свести основаца на територији града Зрењанина и свих насељених места која припадају граду, о важности еколошког бонтона и усвајање лепих и корисних навика. Посебно је важно што такмичари из године у годину показују све боље знање и веће интересовање за екологију.


Како се наводи на сајту Града Зрењанина, квалификације се одвијају у периоду од 19. до 21. марта у Кристалној дворани, а полуфинале ће бити одржатно у понедељак 25. марта на истом месту. Школа која победи у финалу, представљаће наш град на републичком такмичењу, које ће бити одржано током априла месеца у Вршцу.


Фото- Град Зрењанин  

sr_RSSerbian