ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Зрењанин ће представљати Србију на првом Гранд финалу фестивала “Ритам Европе” у Северној Македонији
Зрењанин ће представљати Србију на првом Гранд финалу фестивала “Ритам Европе” у Северној Македонији и то након успешне организације музичког фестивала “Србија у ритму Европе”. Гранд финале фестивала биће  одржано у северномакедонском граду Струмици, од 14. до 16. марта.


Тим поводом,  Зрењанин су посетили извршни директори “Ритма Европе” Давид Макевић и Игор Карадаревић, који су о наступу Зрењанинки разговарали с градоначелником Симом Салапуром, координаторкама тима Зрењанина Николетом Видаковић и Аном Алексић Шајрер, као и представницама  града које ће наступити у Струмици.


Карадаревић је истакао да је забележена рекордна гледаност телевизијског преноса програма “Србија у ритму Европе” из Зрењанина те да је екипа из Зрењанина,  заслужила да учествује на фестивалу у Струмици и представља Србију.


- На првом Гранд финалу фестивала “Ритам Европе” такмичиће се 21 представник, екипе градова из четири земље и биће занимљиво опробати се у таквој организацији. Директан пренос ићи ће на македонској националној телевизији СИТЕЛ, а већ од следеће године, како бисмо расли и као фестивал, верујем да ћемо доћи и до преноса на четири националне телевизије, у свим земљама учесницама - казао је Карадаревић.


Подсетимо, екипу из Зрењанина чине Милица Даников, Дуња Ковачевић, Ања Гинда, Мима Менда, Сташа Алексић и Ана Дурсун.


Фото- Град Зрењанин

sr_RSSerbian