ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
ТОО Инђија „провозала“ посетиоце сајма балоном, Општина Стара Пазова представила нову брошуру

Туристичка организација општине Инђија (ТОО Инђија) на веома оригиналан начин представила се на овогодишњем, Међународном сајму туризма у Београду.  У хали 4 Београдског сајма представљена је целокупна туристичка понуда општине Инђија, са посебним акцентом на наставак реализације пројекта „Српска Кападокија“ и сезону број 2 летења балоном на топао ваздух на Крчединској ади.


-Првог дана сајма, балон на топао ваздух и музика Ди џеј Мишкинс-а привукли су пажњу великог броја медија и посетилаца. Том приликом они су могли да уђу у корпу балона, фотографишу се и добију детаљније информације у вези са летењем балонима на топао ваздух на Крчединској ади односно сезоном која би требала да почне у јуну, што зависи од временских прилика и нивоа Дунава. Очекујемо да ће се ситуација стабилизовати средином маја, нама је потребно 15-так дана да све припремимо за почетак сезоне и то ће, свакако, бити почетком јуна- истакао је Урош Трифуновић, вршилац дужности директора ТОО Инђија и додао:


-Осим са пројектом „Српска Кападокија“ посетиоци нашег штанда могли су да се упознају са целокупном туристичком понудом општине Инђија, док је на штанду Покрајинског секретаријата за привреду и туризам путем ВР презентације представљено Келтско село, јединствен тематски туристички комплекс у Инђији. Морам да истакнем смо веома задовољни на који начин смо представили туристичку понуду општине Инђија као и бројем посетилаца који су били заинтересовани да чују више детаља на нашем штанду али и да пробају како изгледа летети балоном у сајамским условима.


Општина Стара Пазова туристичку понуду на овогодишњем Сајму туризма у Београду представила је на штанду Туристичке организације Војводине. Акценат је био и на представљању нове, редизајниране брошуре, допуњена новим садржајима, како је истакла Драгана Зорић , директорица ТОО Стара Пазова, јер се туризам у  тој сремској  општини сваке године све више развија и у понуди су бројне, нове туристичке дестинације и атракције.


- Посетиоцима Сајма представљени и додатни садржаји који су доступни туристима попут услуга коњичких клубова, ресторани, базени, винарије и дестилерије... у којима су одлични однос цена и услуга- истакла је Драгана Зорић , директорица ТОО Стара Пазова и додала да су на овогодишњем Сајму туризма представили и бројне манифестације по којима је Општина Стара Пазова позната, међу њима као најпосећенију и најзапађенију „Гастро Срем“:


-Нажалост, ове године манифестација „Гастро Срем“ није одржана у уобичајеном термину због свињске куге, али се надамо да ће ситуација бити потпуно другачија ове године и да ћемо моћи да је организујемо почетком септембра, како су наши посетиоци и навикли.


Драгана Зорић , директорица ТОО Стара Пазова


Зорић је истакла да је Сајам привреде у Новој Пазови, такође, манифестација на коју су изузетно поносни:-Општина Стара Пазова је позната као општина бизниса и спорта, тако да током трајања поменутог Сајма привреде имамо прилику сваке године да угостимо велики број привредника који, захваљујући овој манифестацији, имају прилику да се ближе представе јавности али и да склопе нове пословне аранжмане и да стекну нове контакте- истакла је директорица ТОО Стара Пазова.

sr_RSSerbian