ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Заједнички наступ на предстојећем Сајму туризма у Београду
У Покрајинској влади у Новом Саду организовано је медијско представљање поводом предстојећег 45. Међународног сајма туризма у Београду,у организацији Покрајинског секретаријата за привреду и туризам. Том приликом, ресорни покрајински секретар др Ненад Иванишевић, коизлагачи и партнери, говорили су о заједничком наступу и значају учешћа на овој највећој регионалној смотри туризма и туристичких потенцијала.


Град Зрењанин носилац је престижне ознаке квалитета “Најбоље из Војводине” за манифестацију “Дани пива” и градоначелник Зрењанина Симо Салапура, захвалио се покрајинском секретаријату због позива за учешће на данашњем представљању. Изразио је и задовољство што се наш град налази међу онима који на најбољи начин промовишу покрајину, њене туристичке потенцијале и што ће се на Сајму туризма налазити у оквиру павиљона АП Војводине, односно Покрајинског секретаријата за привреду и туризам.


Покрајински секретар Иванишевић истакао је да ће секретаријат, захваљујући пре свега одличној сарадњи с Гаранцијским фондом АП Војводине, бити присутан на 45. Сајму туризма и да ће један од његових партнера ове године бити и земља Индија.“У питању је најмногољуднија земља света, с највећим привредним растом и земља која је одувек пријатељски настројена према нашој домовини. Наш наступ ћемо поделити у два сегмента, први ће бити павиљон секретаријата, где ће се током прва два дана представити носиоци ознаке “Најбоље из Војводине”, трећег дана ће се представити будућност туризма и угоститељства на територији Војводине, наши партнери са новосадског универзитета и последњег дана ће се представити удружења грађана, где хоћемо да покренемо сву шароликост покрајине, културу свих наших народа, који чине биће Војводине. У другом сегменту, посебно важном за туристичку понуду Војводине, биће постављена “Винска улица”, на којој ће се представити најмање двадесет произвођача вина”, рекао је Иванишевић.


Фото- Град Зрењанин

sr_RSSerbian