ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Почела подела пакетића у оквиру акције „Кутија Жеља“
У оквиру традиционалне акције ''Кутија жеља'', градоначелник Кикинде, Никола Лукач, заједно са Деда Мразом и његовим помоћницима, започели су поделу поклона и обилазак домова деце која су предала писма са жељама за Нову годину.


Циљ ове традиционалне акције, једне од најлепших, јесте да се што већи број деце обрадује поклонима у време новогодишњих и божићих празника. Деда Мраз са својим помоћницима чита писма и пакује поклоне, а прве посете биле су породицама Оторан и Комленић.


''Пре десет година, када је акција први пут организована, убачено је око 800 писама, док је последњих пар година тај број већи од пет хиљада. За нас нема ништа лепше од тога када видимо осмехе и радост деце, када добију оно што су пожелела. Град је 11. пут организовао акцију и ове године стигло нам је више од пет и по хиљада писама. Желимо да све малишане који су писали Деда Мразу обрадујемо поклонима'', рекао је градоначечелник.


Град Кикинда са поносом организује једну од најпопуларнијих акција којом у време празника обрадује велики број малишана, а захваљујући великом одзиву, врло често стижу и похвале на рачун  градске управе из већих центара.


Кикинда онлине

sr_RSSerbian