ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Обележено 68 година рада Основне школе “Жарко Зрењанин“
Пригодним и свечаним програмом у Народном позоришту, обележено је 68 година рада и постојања Основне школе ''Жарко Зрењанин'' у Кикинди. Свечаности су присуствовали градоначелник Кикинде, Никола Лукач и Валентина Мицковски, чланица Градског већа задужена за културу и образовање.


-Ученицима и запосленима честитам Дан школе и 68. рођендан. Желимо да заједнички чинимо да, како школе, тако и наш град, буду још боље место за рад и живот. Зато ће Град и убудуће пружати велику подршку овој и свим осталим образовним установама у Кикинди- истакао је градоначелник.


Тихомир Фаркаш, директор ОШ "Жарко Зрењанин" истакао је да су уз велику подршку локалне самоуправе и Покрајинске владе, сваке године услови у школи  све бољи.


-Завршена је комплетна реконструкција спортског терена, за коју смо добили средства од Покрајине, у износу од шест и по милиона динара. Замењен је део столарије у школи, комплетно осветљење је промењено, а учионице су опремљене рачунарима, видео-бимовима и интернетом- додао је Фаркаш.


Фото-Град Кикинда

sr_RSSerbian