ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Бронзана медаља за кикиндски Џудо клуб ‘’Партизан“
Сениорска екипа кикиндског Џудо клуба ‘’Партизан“ је у Суперлиги Србије освојила бронзану медаљу. Поред тога, кикиндске џудисте очекује и учешће у предстојећој Лиги шампиона. Громовницима су успех честитали градоначелник Кикинде, Никола Лукач и Драган Пецарски, члан Градског већа задужен за спорт и омладину.


''Континуитет који остварује кикиндски џудо клуб са великим бројем врхунских спортиста, крунисан је најновијим успехом у виду бронзане медаље у елитном национаном такмичењу. Мислим да је сваки Кикинђанин поносан на један од најорганизованијих клубова у граду који је поново на трону, тако да ћемо наставити да подржавамо клуб, у који су се многи вратили како бисмо сви заједно правили одличне резултате'', рекао је градоначелник.


Нова бронзана медаља је у ризници кикиндског клуба. Наредне недеље их очекује наступ у Лиги шампиона:


''После 16 година поново смо на победничком трону. Остварили смо изванредан успех на ком смо сви зајендо радили, у нашим условима то није било лако јер смо мали клуб, али са великим резултатима. Са овом медаљом имамо право наступа и следеће године у Лиги шампиона чиме смо направили искорак на државном нивоу и то је нешто што нама даје елан да будемо још бољи и да континуитет добрих резултата не прекидамо'', додао је спортски директор клуба, Светислав Вукмирица.


И ове године уследила је подршка Града Кикинде и покрајинских институција:


''Уз мало више спортске среће мислим да је требало да наступимо у финалу, али је ово један велики успех за мали клуб попут нашег. Захваљујемо Граду Кикинди и Покрајинском секретаријату за спорт који нам пружају огромну подршку'', надовезала се Јелена Крвопић.


Град Кикинда

sr_RSSerbian