ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Орлић поручио у Новим Карловцима: Србија не сме да стане!

Владимир Орлић, кандидат са листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ боравио је јуче у Новим Карловцима, где је учествовао на трибини подршке тој изборној листи, у организацији Маријана Ристичевића, председника Народне сељачке странке.


Орлић се захвалио окупљеним грађанима у сеоском Дому културе, јер своју Србију воле и пружају најснажнију подршку председнику Александру Вучићу.


-Без ваше подршке, не би било историјских промена које смо изборили. Оне се огледају и у односу који данас имамо према држави и свом народу. И не говори без разлога председник Вучић да држава није играчка, јер само ако државу имамо, ако је суверена и слободна, само тада може да буде и успешна. Таква нам је Србија данас- поручио је Орлић.


Он је додао да нема сумње да ће грађани своју подршку дати Србији - оној која је решила да се бори, да гура још јаче, буде још успешнија, да корача поносно и слободно.


-Победа листе која носи име председника Александра Вучића, која гарантује да Србија не сме и неће да стане, биће наша заједничка порука тог 17. децембра, саопштена снажно и убедљиво - да је сви одлично чују и разумеју- поручио је Орлић.

sr_RSSerbian