ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
ИЗБОРНА ТРКА НАЈНЕИЗВЕСНИЈА У БЕОГРАДУ – Шта кажу квоте? Како ће престоница гласати?

У Србији се 17. децембра одржавају парламентарни, покрајински, београдски и локални избори.   Као и сваки пут, још од 2004, кладионица Меридиан једина је у Србији припремила ИЗБОРНИ СПЕЦИЈАЛ са више стотина опција за клађење на исход изјашњавања грађана.   Важно: кладите се новцем који кућа части – преузмите 4.000 РСД на поклон за „предизборни тикет“.  

 

 

Ако се у нечему бројни истраживачи јавног мњења сви до једног слажу, то је да ће најнеизвеснија изборна трка бити у Београду.  

 

 

У Београду је до овог тренутка кандидатуру поднело 14 одборничких листи, које чини око 40 странака, организованих у појединачне или коалиционе листе.   Зато је Меридиан припремио посебан београдски специјал и то:

 

 

- Проценат гласова сваке појединачно листе у Београду

 

- Име следећег градоначелника

 

 

- Укупна излазност у Београду

 

 

- Дуели београдских општина у процентима излазности

 

 

- Дуели странака у освојеним процентима гласова  

 

 

Проценат гласова – наплати своје познавање политике у Београду СНС 37.6% Коалиција Србија против насиља 33.4% СПС 7.1% Заветници – Двери 6.1% Нови ДСС 5.6% Народна странка 3.05% Добро јутро Београде 2.85%   Излазност 56.5%   Искоритите поклон бонус и наплатите своје познавање политике.  

 

 

Јер у Меридиану политика није само празна прича – причамо о прилици за озбиљну зараду.     Меридиан још од 2004. омогућио клађење на домаће изборе

 

 

У Србији је клађење на председничке и парламентарне изборе могуће од 2004. године, захваљујући кладионици Меридиан, која је донела најбољу праксу западних земаља и нуди разноврсне опције за клађење на изборе свих нивоа у Републици Србији.

 

 

Такође, избори у САД, Великој Британији, Шпанији, Италији, Француској редовно су у Меридиановој понуди.    

 

sr_RSSerbian