ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Још један успех зрењанинских спортиста – џудисткиње “Пролетера” екипне шампионке државе у конкуренцији сениорки

Уз рваче “Пролетера”, титулом екипног шампиона окитиле су се претходног викенда и сениорке Омладинског џудо клуба “Пролетер”. Оне су, у финалу Супер лиге Србије за 2023. годину, савладале актуелног шампиона, екипу београдске “Црвене Звезде” резултатом 3:2, а такмичење је одржано у Спортском центру “Шумице” у Београду.

 
 
Историјски успех зрењанинског џудоа у женској конкуренцији оствариле су Милица Николић (капитенка тима), Сара ЈоцићАња Обрадовић, Јована Бунчић, Милица Радаковић, Милица Цвијић и Ивана Јандрић.
 
 
 
 
 
 
 
Поводом овог сјајног резултата, честитку ОЏК “Пролетер” упутио је и градоначелник Зрењанина Симо Салапура, који је истакао да наш град још једном доказује примат у борилачким спортовима на националном нивоу.
 
 
“Након прошлогодишњих успеха и освајања трећег места у држави у обе конкуренције, захваљујући изузетном раду и доброј организацији клуба попели сте се чак два степеника више и донели Зрењанину још једну шампионску титулу у клупској конкуренцији. Спортски Зрењанин поноси се новим шампионкама, којима упућујем све честитке, као и стручном штабу и руководству клуба. Град ће бити уз вас и у наредном периоду и сигуран сам, заједно с вама, прослављати и нове успехе”, поручио је градоначелник Салапура.
 
 
 
Фотографије: ОЏК “Пролетер”
Град Зрењанин

 

sr_RSSerbian