ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Весић: Глас за листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане” глас за Србију и за политику наставка развоја земље
Члан Председништва СНС Горан Весић поручио је да је 17. децембра глас за листу „Александар Вучић - Србија не сме да стане” глас за Србију и за политику наставка развоја земље.


„Пред нама су одлучујући избори, 17. децембра. Важни јер се на њима не гласа за политичке странке, него за и против Србије. На изборима подржавајући листу 'Александар Вучић - Србија не сме да чека' гласамо за Србију”, поручио је Весић у разговору са члановима и симпатизерима СНС у Јунаковић бањи, код Апатина.


Како је рекао, док се у другим земљама гласа узмеђу различитих политичких опција, у нашој земљи се бира да ли ће Србија бити слободна и независна, да ли ће наставити да се развија, привлачи инвестиције, отвара радна места... или ћемо се вратити у прошлост када нисмо били независни и кад се земља није развијала, наводи се у страначком саопштењу.


„То је избор 17. децембра. Јубини: Вратите споменик, дозволите спокој душама српских војника Један глас може да одлучи. Ако на изборима наша листа не добије убедљиву већину, удружиће се сви против нас, а ако се то деси, ништа од пројеката неће бити настављено. Александар Вучић нуди наставак развоја Србије”, поручио је Весић.
Навео је да управо сви који живе у Апатину, Сомбору, Кули, Врбасу најбоље виде како се Србија развија, најављујући изградњу брзе саобраћајнице од Бачког брега до Српске Црње.


„Сваки пут, пруга, значи нове инвестиције, радна места и бољи животни стандард. Наша политика су путеви, пруге, радна места, развој и чување независности Србије”, поручио је Весић. Кошаркашка легенда Дејан Томашевић позвао је све да на изборима 17. децембра гласају за листу „Александар Вучић - Србија не сме да стане”.


„Да добро поведемо рачуна који ћемо број заокружити 17. децембра, јер пут којим је кренуо Александар Вучић, људи попут Горана Весића и сви ми, не сме да се прекине. Тако да 17. децембра - оловке у руке, Србија не сме да стане”, поручио је Томашевић, преноси Тањуг.


Фото- Тањуг (Предраг Митић)

sr_RSSerbian