ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Позив на анкетирање корисника услуга ЈКП “Чистоћа и зеленило”, анкета траје до 11. децембра

Јавно комунално предузеће “Чистоћа и зеленило” Зрењанин обавештава суграђанке и суграђане да је почело са спровођењем анкете о услугама које пружа, за текућу 2023. годину (управљање комуналним отпадом, депоновање комуналног отпада, одржавање јавно прометних и зелених површина, услуге Зоохигијенске службе и услуге из Погребне делатности ). На основу Закона о комуналним делатностима и одговарајућим одлукама Града Зрењанина, јавна комунална предузећа су у обавези да омогуће грађанима, корисницима њихових услуга, да се изјасне о квалитету пружања комуналних услуга.Како објашњавају у том предузећу, кроз ову анкету желе да чују мишљење грађана о квалитету услуга које пружају, уз намеру да унапреде комуникацију између грађана и комуналног предузећа. Анкета ће се спроводити у периоду од 10. новембра до 11. децембра 2023. године.

Позивају се грађани да попуне анкету електронским путем на званичном веб сајту предузећа, на линку https://www.jkpciz.co.rs/index.php/kontakt/anketa (приступом на сајт у делу “контакти”, те подменију “анкета”) и Фејсбук страници.

Додатне информације у вези са испитивањем задовољства корисника комуналних услуга могу се добити путем контакт телефона 023/315-0959 и 023/315-0960 или е-мail адресе: pitanja@jkpciz.co.rs

ЈКП “Чистоћа и зеленило” унапред се захваљује свим житељима Зрењанина и насељених места на учешћу у овом испитивању.


Град Зрењанин
sr_RSSerbian