ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
ОШ „Вук Караџић“ прославила 73 године рада и постојања
Свечаном приредбом и концертом у фискултурној сали, ученици и запослени, уз велики број гостију, обележили су 73 године рада и постојања Основне школе ''Вук Караџић''.


У оквиру свечаности, за ученицу генерације у претходној школској години проглашена је Владислава Петровић, док је Теодора Станчић проглашена за спортисту генерације. Свечаном програму присуствовали су Валентина Мицковски и Небојша Јованов, чланови Градског већа.


''Град Кикинда има одличну сарадњу са школом, која редовно прати трендове образовања што је нама веома битно како би се деца образовала у складу са временом у ком живе. Подржали смо и финансијски рад школе , тако да смо обезбедили средства за пројектно-техничку документацију како би била спремна за све конкурсе који су на крају успешно и реализовани'', напоменула је Валентина Мицковски.


У оквиру обележавања Дана школе, одржане су бројне радионице, спортски дан, док је у школској галерији отворена изложба о јапанској култури:


''У фискултурној сали замењени су прозори на основу конкурса Покрајинског секретаријата за спорт и омладину у износу од 3,6 милиона динара, док нас до краја првог полугодишта очекује поставка мултифункционалне подлоге, за шта је Секретаријат за спорт обезбедио 3,1 милион динара.


Поред тога, на основу конкурса Заједници заједно, компаније НИС, одобрено нам је седам милиона динара којим ћемо, заједно са Градом Кикинда који такође учествује финансијски, променти бибер цреп изнад сале за физичко и кабинета за музичку културу'', додао је директор школе, Иван Пантелић.


Кикинда онлине  

sr_RSSerbian