ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Расписан Јавни позив за избор корисника за утврђивање права на субвенцију-енергетски ваучер за плаћање дела енергената за социјално угрожена домаћинства на територији града Зрењанина за 2023. годину
Градоначелник Симо Салапура расписао је Јавни позив за избор корисника за утврђивање права на субвенцију-енергетски ваучер за плаћање дела енергената за социјално угрожена домаћинства на територији града Зрењанина за 2023. годину.


  Подсетимо, такав конкурс био је  расписан и средином новембра прошле године, када је право на енергетске ваучере за кориснике електричне енергије остварило њих 313, енергетске ваучере за кориснике природног гаса 202, док је право на ваучере за кориснике даљинског грејања остварило 80 Зрењанинаца.


Енергетским ваучером сматра се субвенција за утрошену електричну енергију, гас, испоручену топлотну енергију путем система даљинског грејања, а вредност субвенције - енергетског ваучера је 15.000 динара.


Текст Јавног позива налази се на веб страници Града Зрењанина на следећем линку: https://zrenjanin.rs/uploads/files/2023%20godina/Oglasi%20i%20konkursi/DD/Energetski%20vaucer/01%20Javni%20poziv%20Energetski%20vauceri.pdf  

sr_RSSerbian