ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Миленко Јованов за Тв Фрушка гора : „Ако се по јутру дан познаје, можемо да очекујемо једну невиђено прљаву кампању“
Народни посланик и шеф Посланичке групе СНС а Миленко Јованов , гост је најновијег издања емисије Отворени студио, која ће се емитовати вечерас на ТВ Фрушка гора од 20:30 часова.


Емисија је посвећна предстојећим изборима који су заказани за 17. децембар.


Говорећи о најновијим нападима тајкунских медија на председника Србије Александра Вучића, Миленко Јованов истиче:


"Ако се по јутру дан познаје, можемо да очекујемо једну невиђено прљаву кампању".


Говорећи о овом незабележеном случају у нашој политичкој историји, Јованов додаје да су у питању највеће бљувотине и гадости упућне председнику Вучићу , и да је то битна порука на шта су све тајкунски медији спремни само зато јер се осећају угроженим .


"Вучић је човек који је изградио српску политику , јер је води у интересу грађана" истакао је Јованов , а тајкунима свакако не одговара јак председник са великом подршком.


"Не удара гром у маслачак, него у храст", истакао је Миленко Јованов током свог гостовања на Тв Фрушка гора и додао да народ 17. децембра одлучује о будућности у којој се новац улагати у путеве , пруге, плате, школе, пензије , а не на комбинације тајкуна.Подсетимо, председник Србије Александар Вучић изјавио је раније данас да је предизборна кампања почела бруталним увредама и нападима на његову породицу и истакао да су то напади и на сваку српску породицу.Председник је додао да је потребно на многе од тих ствари одговорити.


Осврћући се на најновије подвале на породицу председника Вучића , Миленко Јованов додао је да ниже од овога не може.

sr_RSSerbian