ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Посета Меленцима, у оквиру активности “Да нам села буду ближа” – највећа улагања у претходном периоду у ОШ “Др Бошко Вребалов”

 У оквиру другог циклуса активности “Да нам села буду ближа”, градоначелник Зрењанина Симо Салапура боравио је у Меленцима где је након радног састанка с представницима месне заједнице,  обишао и Основну школу “Др Бошко Вребалов”.Како је истакнуто током посете, у  инфраструктуру поменуте образовне установе, током последњих неколико година, уложена су значајна средства, а у току су завршни радови на стављању у функцију новог гасног генератора.

- Оно што је јако битно, била су велика улагања у школи, близу 20 милиона динара, удруженим средствима Покрајинске владе и Града Зрењанина. Постављен је модеран, вишенаменски спортски терен, са савременом подлогом, у вредности од 6 милиона динара. Такође, урадили смо и гасни генератор, као још један корак ка унапређењу енергетске ефикасности ове зграде, у вредности око 13 милиона динара. Сами радови су у завршници и верујем да ће ова школа на овај начин имати боље и ефикасније грејање, самим тим остварити и уштеду, јер су се до сада грејали на нафту- рекао је градоначелник Салапура.

Фото- Град Зрењанин
sr_RSSerbian