ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Кикинда и ове године „У ритму Европе“
Град Кикинда и ове године биће учесник дечјег музичког такмичења ''Србија у ритму Европе'', које ће уз директан пренос на Првој телевизији од 21 сата, у понедељак 23. октобра, бити одржано у Зрењанину.Кикинда, са кипарском композицијом ''Ла Ла Лове'', представљаће Ена Шошић, Ена Гогић, Милана Рајков и Ива Племић, за које на дан такмичења може да се гласа слањем поруке ПЕСМА 4 на број 1557.Учесницама је успех пожелела Валентина Мицковски, чланица Градског већа задужена за културу и образовање.


''Сматрам да су девојке које ће нас представљати на овом престижном такмичењу прави амбасадори нашег града. Оне не само да су посвећене такмичењу, већ поред тога што поседују огроман музички таленат, најлепше од свега је што су скромне, вредне и добре ученице, тако да је Град Кикинда на њих веома поносан. Без обзира на остварени резултат, оне су за све нас већ победнице'', рекла је Валентина Мицковски.


На великом такмичењу наступиће учесници из 23 града, који су се за наступ припремали на камповима у Зрењанину: ''Идемо на такмичење да уживамо, да се дружимо, да се лепо забавимо и понесемо лепе успомене са те велике музичке манифестације. Обећавам да ће сви бити поносни на нас'', додала је Ена Гогић, којој ће ово бити други наступ на манифестацији ''Србија у ритму Европе''.


Кикинда онлине

sr_RSSerbian