ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Пријем за глумца Владимира Максимовића
За глумца кикиндског Народног позоришта, Владимира Максимовића, добитника награде за најбољу мушку епизодну улогу у филму ''Овуда ће проћи пут", на фестивалу ''Филмски сусрети у Нишу", градоначелник, Никола Лукач и Валентина Мицковски, чланица Градског већа задужена за културу и образовање, приредили су свечани пријем.Млади глумац награђен је на једном од највећих филмских фестивала на овим просторима.


''Владимир је неко ко је са великим ентузијазмом дошао у Кикинду, неко ко је уложио велики напор да на најбољи начин представи себе и наше позориште, тако да је било логичо да буде и награђен на овако престижном фестивалу. Сви љубитељи театра у Кикинди почаствовани су да имају оваквог глумца, који је, по свему судећи, одлучио да остане у нашем граду, на понос свих нас који га одавно сматрамо Кикинђанином'', рекао је градоначелник.


Владимир Максимовић је на даскама кикиндског театра већ десетак година, када је из Београда дошао на север Баната и остао у граду у који се, како каже, заљубио:


''Не осећам никакво бреме те награде јер сам се одувек трудио да све што радим у животу, то радим пуног срца, тако да не осећам никакав притисак одговорности коју таква награда може да изазове. Напротив, награда ће ми да ти ветар у леђа да оно што радим наставим још боље надајући се да ће то бити препознато и награђено у наредним годинама'', додао је Максимовић.


Кикинда онлине

sr_RSSerbian