ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Донација ФК „Динамо“ из Сонте у оквиру посете Марка Кешеља
Некадашњи прослављени кошаркаш и репрезентативац Србије, а сада државни секретар у Министарству спорта Марко Кешељ, у оквиру обиласка клубова у мањим срединама, посетио је недавно  и Фудбалски клуб "Динамо" у Сонти. Кешеља су на терену сонћанског клуба дочекали председница Општине Апатин Дубравка Кораћ са  сарадницима, представници МЗ Сонта, као и председник ФК "Динамо" Бранко Тетков.


Државни секретар у Министарству спорта се захвалио домаћинима на гостопримству, рекавши да у склопу ове акције има жељу да обиђе што више спортских клубова.-Изузетно сам задовољан што сам видео овакав број деце који се са великим ентузијазмом баве фудбалом и ова мала донација је само у сврху тога да они имају што боље услове за тренинг, а ми ћемо се у наредном периоду као Министарство трудити да свим нашим клубовима обезбедимо што боље услове за рад- поручио је Кешељ.


Председница Општине Апатин Дубравка Кораћ се захвалила Марку Кешељу на посети мањој средини каква је Сонта, тим пре што има клуб који ће ускоро прославити сто година постојања. -Ово је прилика да се стави на дневни ред и тема овако малих клубова и њихових проблема у организацији, инфраструктури итд. ФК Динамо је клуб који има веома дугу традицију и наша срећа је што је још увек активан. Међутим велики је проблем овде са инфраструктуром, потребна су велика улагања. Мени је драго што ћемо уз помоћ и Министарства и Покрајинског секретаријата имати прилику да у наредном периоду радимо на поправци и одржавању инфраструктуре како би обезбедили што боље услове за децу која овде врло радо тренирају фудбал- рекла је Дубравка Кораћ.


СО Апатин

sr_RSSerbian