ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Примена Пензионерске картице нове генерације почела је јуче
Примена Пензионерске картице Фонда ПИО нове генерације, за које се до сада пријавило више од 920.000 пензионера, почела је јуче 1. октобра и на тај начин ће бити омогућен бољи животни стандард и виши квалитет живота старијих лица. Како је из ПИО фонда саопштено, потписивањем споразума о сарадњи са друштвено одговорним компанијама, јавним предузећима, апотекама, здравственим установама, предузетницима, државним институцијама, занатским радњама, банкама, бањама и осталим правним субјектима који су се укључили у пројекат Фонда ПИО Пензионерска картица, обезбеђени су попусти и остале погодности за кориснике картица.


ПИО фонд на свом званичном сајту објавио је и преглед правних лица, са наведеним  попустима који су обезбеђени -  www.pio.rs/sr/privredni-subjekti, а подаци који ће користити корисницима пензионерске картице доступни су и на интернет сајту www.penzionerskekartice.pio.rs/


Споразуми су до сада потписани са око 650 привредних субјеката који корисницима нуде попусте од 5, 10 , 20 одсто и више , а пројекту "Пензионерске картице нове генерације" придружили су се и привредни субјекти, јавна предузећа и установе и из нашег града који су недавно у Градској кући, у присуству градоначелника Симе Салапуре, потписали споразум са ПИО – Филијала Зрењанин. Међу њима су Градска народна библиотека, Народно позориште „Тоша Јовановић“, Спортски објекти, као и продавница спортске опреме „Мистер бин“, Оптика „Ирис“, Оптика „Вук“, Земљорадничка задруга „Зрно“, „Ас комерц“, фирма „Шмрки шоп „ из Сечња и Ауто мото технички центар.


Grad Zrenajnin

sr_RSSerbian