ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Милица Павловић и Саша Матић разгалили публику у Кикинди
Пред великим бројем посетилаца треће музичке вечери 38. ''Дана лудаје'' на Градском тргу одржан је концерт Милице Павловић и Саше Матића. Била је то прилика да публика ужива у највећим хитовима народне и поп музике коју су извели најпопуларнији извођачи на нашој естради, приредивши Кикинђанима и гостима концерт за памћење.Музичком програму присуствовали су градоначелник Кикинде, Никола Лукач и његови сарадници.


''Кикиндској публици припремили смо весео програм са доста добре енергије да сви буду насмејани и расположени. Радујем се ономе што ми предстоји у наредном периоду, очекују ме концерти које доживљавам као могућност да публици покажем оно чиме располажем и што сам научила у протеклих 11 година колико се бавим овим послом. Та енергија коју размењујемо је нешто што мене чини срећном и спремна сам да то поделим са свима'' , рекла је Милица Павловић.


''Код мене је ситуација мало другачија, ја се са својим музичарима договорим о репертоару, али у зависности од тога каква је атмосфера, врло лако га променим. Све што радим је из срца и то публика мора да осети, тако да јој увек приредим добар концерт и велику журку. Пробао сам питу од бундеве, пите генерално волим јер ако сам нешто јео у животу то су пите'', истакао је Саша Матић.


Кикинда онлине

sr_RSSerbian