ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Дођите сви на 38. „Дане лудаје“ у Кикинди

Најлепшим наранџастим караваном у ком су учествовала деца из Вртића ''Пчелица'', њихови васпитачи и чланови АДЗНМ ''Гусле'', на 38. ''Дане лудаје'' у Кикинди позвани су грађани Зрењанина и Новог Сада.

 

 

Промоцији једне од најлепших и највећих манифетација у Србији присуствовале су Илинка Ђилас, секретарка Секретаријата за финансије и Дијана Јакшић Киурски, заменица градоначелника, која је представила програм овогодишњих ''Дан лудаје''.

 

 

''Цео програм реализоваће од 14. до 17. септембра. Било би нам драго да грађани Зрењанина и Новог Сада посете Кикинду у том периоду и буду гости нашој манифестацији која је 2017. године понела престижну награду Туристички цвет када је проглашена најбољом туристичком манифестацијом у Србији. И ове године потрудили смо се да за свакога нешто припремимо. Публика може да очекује наступ Стефана Миленковића, YУ Групе, др Нелета Карајлића, Милице Павловић, Саше Матића и Банде дрвене, а ту су и традиционални гастрононски програми које никога не остављају равнодушним'', додала је Дијана Јакшић Киурски, заменица градоначелника.

 

 

Кикинђани и Зрењанинци већ дуги низ година имају изражане пријатељске односе, који се константно унапређују:

 

 

''То су наши пријатељи и већ дуго година смо домаћини кикиндском карневалу који нас позове на једну од највећих манифестација у Србији на коју ми увек радо долазимо. Интересантно је да Дани лудаје и Дани пивају имају исто година'', истакла је Сања Петровић, В.Д. директора Туристичке организације Зрењанина.

 

 

  На друштвеним мрежама Туристичке организације Војводине већ постоји велики број грађана који се распитују о кикиндској манифестацији:

 

 

''То значи да ће се и ове године многи туристи запутити у Кикинду како би присуствовали највећој и најлепшој манифестацији, тако да се надам да ће организатори успети да и ове године све буде на највишем могућем нивоу'', поручила је Наташа Павловић, директорка Туристичке организације Војводине.

 

 

 

Кикинда онлине

 

sr_RSSerbian