ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Добродошлица и поклони за ђаке прваке у општини Апатин
Локална самоуправа општине Апатин и овог 1. септембра је пожелела добродошлицу новој генерацији ђака првака у апатинским основним школама.


Председница Општине Дубравка Кораћ пожелела је успех ученицима, позвала их да марљиво уче али и да у школи стекну много другара за цео живот.


Кораћева је такође подсетила да је локална самоуправа у овој години уложила значајна средства у модернизацију основношколских установа, посебно истакавши реновирања и опремање учионица, реконструкцију спортске хале и отворених спортских терена, постављање новог крова у О. Ш. Жарко Зрењанин у Апатину, као и реновирања школа у Пригревици, Сонти и Свилојеву.


Она је додала да ће се улагања у школске капацитете наставити и у наредним годинама. Приликом дочека првака, помоћница председнице општине за образовање Милка Никшић поделила је ученицима пригодне поклоне у виду школског прибора и опреме за физичко васпитање, које су добили и прваци у свим школама наше општине.Она је такође пожелела срећу новим школарцима и њиховим родитељима.


"Вредно учите, слушајте ваше учитељице, али немојте заборавити да се дружите и да уживате. Крећете на један велики али узбудљив пут и сигурна сам да ћете учинити своје родитеље, своје учитељице и своју општину поносним" рекла је Милка Никшић.


СО Апатин

sr_RSSerbian