ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Радови на асфалтирању Јанкове улице у Јанковом мосту
У Јанковом мосту у току су радови на асфалтирању Јанкове улице, што је и обећано приликом недавне посете градоначелника Симе Салапуре том селу. Асфалтира се 300 метара саобраћајнице, а по завршетку радова биће то пут широк три метра.


Градоначелник је указао да је то била једна од потреба мештана тог села која му је предочена током разговора с представницима Месне заједнице „Јанков мост“ приликом посете организоване у склопу акције „Да нам села буду ближа“ јула ове године.


Подсетио је и на то да је на Старом Бегеју крај Стајићева  ЈВП “Воде Војводине” уредило више од шест стотина метара обале и да су постављена нова риболовна места, од чега корист могу имати и мештани, као и да је у току изградња православног храма Светог Василија Острошког, али и да постоји намера да се кроз заједнички пројекат Града и ЈКП „Водовод и камализација“ побољша водоснабдевање.


Радови у Јанковом мосту, као што је то био случај и у Ечки, Стајићеву, Ченти и још неколико насељених места, реализују се у оквиру Уговора о јавно-приватном партнерству за реализацију пројекта финансирања, изградње и одржавања локалне путне инфраструктуре на територији града Зрењанина.


Град Зрењанин

sr_RSSerbian