ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
За потребе ПУ Зрењанин конкурс за 25 полазника
Министарство унутрашњих послова 27. јула ове године је расписало конкурс за упис 1.100 полазника у Центар за основну полицијску обуку (ЦОПО), за стручно оспособљавање за обављање послова униформисаног полицијског службеника и то за потребе свих 27 полицијских управа у Србији.


Сви заинтересовани, који испуњавају услове за упис, могу се пријавити до 11. августа, у полицијским станицама по месту пребивалишта. Од 1.100 полазника Центра за полицијску обуку, 550 ће се стручно оспособљавати за обављање послова и задатака униформисаног полицијског службеника на радном месту полицајац, 300 саобраћајни полицајац и 250 на радном месту гранични полицајац.За потребе Полицијске управе у Зрењанину, конкурс је расписан за 10 полазника за радно место полицајца и 15 полазника за радно место саобраћајног полицајца за послове саобраћајних незгода. Кандидати за полазнике се приликом пријаве на конкурс изјашњавају за које од понуђених радних места желе да прођу стручно оспособљавање.


Услови конкурса могу се наћи на сајту Министарства унутрашњих послова www.mup.gov.rs  и сајту Центра за основну полицијску обуку www.copo.edu.rs .  

sr_RSSerbian