ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Одржан турнир у баскету три на три „Кикинда 2023.“
На Градском тргу одржан је турнир у баскету три на три „Кикинда 2023.“. На такмичењу је учествовало 16 екипа, а најбољи је био тим „3x3Врбас“. Друго место заузела је екипа „Град Кикинда“, док је треће место припало „Круни“ из Зрењанина.Турнир је организовао Спортски савез Кикинде, под покровитељством града Кикинде, а догађају је присуствовао градоначелник Никола Лукач са сарадницима.


Организатори су за најбоље екипе обезбедили новчане награде. Тако је провопласирани тим освојио 150 хиљада динара, а вицешампиони 70 хиљада динара. Тим који је заузео треће место освојио је 30 хиљада динара:


„Морали смо неке екипе и да одбијемо, јер је заиста било велико интересовање за турнир. Иза тимова је напоран дан, али су суграђани могли да уживају све време и увек је било гледалаца на утакмицама. Драго ми је што су Спортски савез Војводине и Покрајински секретаријат за спорт и омладину обезбедили терен на којем се играло, а ми као домаћини можемо да будемо задовољни“, истакла је председница Спортског савеза Кикинде Јелена Чуданов.


Победнички тим задовољан је организацијом турнира у Кикинди:


„Свидело нам се све од почетка до краја. Испунили смо своја очекивања да освојимо прво место. Импонује ми признање за најбољег играча, али ово је ипак тимски успех“, рекао је најбољи играч турнира и члан победничког тима „3x3 Врбас“ Дејан Јањић.


Град Кикинда

sr_RSSerbian