ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Организован превоз до купалишта
Град Зрењанин, у сарадњи с аутобуским превозником “Нет Бус”, од петка, 21. јула, уводи целодневне аутобуске линије до купалишта “Пескара”, као и поласке до излетишта и купалишта “Тиса” код Жабаљског моста.


Овим локална самоуправа излази у сусрет захтевима суграђана, који, у недостатку других видова превоза, нису у могућности да посећују популарне зрењанинске летње дестинације.Превоз до купалишта “Пескара”


- радним данима од 06-15 часова ће на редовној траси саобраћати линија бр. 4 (Мужљанска колонија - Фабрика станица);


- од 15-20 часова сваког радног дана ће редовном трасом, уз продужење до купалишта Пескара, саобраћати линије 5 и 6 у редовним поласцима;


- у данима викенда, са редовним терминима поласка на продуженој траси, до купалишта Пескара ће саобраћати линија бр. 6 Превоз до излетишта “Тиса”


Од петка, 21. јула, уводе се и поласци до излетишта “Тиса” код Жабаљског моста, и то са поласком од главне аутобуске станице у терминима од 10.00, 15.00 и 19.30 часова.


Линија ће користити редовна аутобуска стајалишта дуж магистрале, закључно с последњим стајалиштем на “Багљашу”, и потом продужава директно до излетишта.Повратак с Тисе је, оријентационо, у терминима од 16.00 и 20.00 часова. Цена аутобуске карте до излетишта на Тиси је 150 динара у једном правцу, с тим што сви имаоци повлашћених градских годишњих аутобуских карти (ученици, пензионери, особе са инвалидитетом и остале категорије) ће исте користити (давати на увид) и на овој линији, без потребе плаћања дневних карти.


Град Зрењанин

sr_RSSerbian