ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Настављају се манифестације “Корзо Фест” и “Банатска бајка”, почиње и “ЗРОК”

Популарне зрењанинске летње манифестације, “Корзо Фест” и “Банатска бајка”, настављају се и у другој половини јула, а у одбројавању до почетка 38. “Дана пива”, наши суграђани и њихови гости имају прилику да скоро сваке вечери присуствују неком од програма у центру града.“Банатска бајка”, која се одржава у амбијенту и на позорници Градске баште, нуди посетиоцима ове седмице неколико музичких дешавања и радионица, док “Корзо Фест”, у већ устаљеним викенд-терминима, у главној зрењанинској улици доноси два вечерња концерта и програме претежно намењене најмлађима. Сви програми, на обе манифестације, су бесплатни, а одржавају се под покровитељством Града Зрењанина.

Организатори “Банатске бајке” су Културни центар града Зрењанина, Туристичка организација града Зрењанина, IP Media и ДТЛ “Персу”, а “Корзо Феста” Културни центар града Зрењанина, Туристичка организација града Зрењанина и ДТЛ “Персу”.


Овог викенда почиње и Зрењанински рок фестивал (ЗРОК), који се одржава у Културном центру Зрењанина од 22. јула до 19. августа, а посетиоце очекују наступи зрењанинских и гостујућих бендова сваке суботе, у Амфитеатру Културног центра, од 22 сата.

Више о програму на https://www.zrenjanin.rs/sr/vesti/2023/07/nastavljaju-se-manifestacije-korzo-fest-i-banatska-bajka-pocinje-i-zrok-programi-i-koncerti-za-sve-generacije-i-muzicke-ukuse

Град Зрењанин
sr_RSSerbian