ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Нова и уређена паркинг места
Код вртића ''Мики'' и у Београдској улици у Микронасељу, у току је реконструкција паркинг места, након што су одатле уклоњени пањеви сибирског бреста засађеног пре 40 година, чији је коренов систем почео знатно да оштећује сама места за паркирање возила. Уклањањем пањева створен је простор за додатна паркинг места, чији је недостатак један од највећих проблема са којим се становници Микронасеља суочавају.Радове су обишли градоначелник Кикинде, Никола Лукач и чланови Градског већа Небојша Јованов и Драган Пецарски.


''Знамо да је недостатак паркинг места један велики проблем са којим се суочавају становници Микронасеља, тако да смо изашли у сусрет становницима овог дела града, а у разговору са грађанима сазнали смо да сибирски брест засађен пре 40 година знатно оштећује места за паркирање. Захваљујем својим суграђанима који су указали на комуналне проблеме, а на нама је да им те проблеме решимо. Ми се на томе нећемо зауставити, већ ћемо и даље градити нова места за паркирање, чиме ће квалитет живота становника бити подигнут за лествицу више'', рекао је градоначелник.


Код Вртића "Мики" су санирана оштећена паркинг места, а уклањањем стабала и пањева сада постоје додатна места за паркирање:


''На другом паркингу код вртића, добићемо нових, функционланих двадесетак паркинг места. Ови радови ће бити завршени почетком наредне недеље, а након тога почињу радови у Београдској улици, где ће такође бити додатних паркинг места'', додао је Ђорђе Кленанц, грађевински инжењер у ЈП "Кикинда".


Град Кикинда

sr_RSSerbian