ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Средства за замену крова на ОШ „Жарко Зрењанин“ у Апатину
Општини Апатин су почетком фебруара одобрена средства у висини од 8 милиона динара на основу конкурса који је расписало Министарство државне управе и локалне самоуправе. Како је предвиђено пројектом , биће замењен кров на ОШ „Жарко Зрењанин“ у Апатину.


-Материјал за замену крова полако пристиже, а од следеће недеље се може очекивати и почетак радова- каже директорица ОШ “Жарко Зрењанин” Апатин Јасна Павићевић и додаје да се завршетак радова очекује до почетка нове школске године. Упоредо са радовима на реконструкцији апатинске основне школе, а која изводе ангажована фирме и стручна лица, наставно и ваннаставно особље школе је самостално офарбало ограду око дворишта.


-Иницијатива је покренута на наставничком већу, када је закључивањем оцена стављена тачка на школску годину. Договорили смо се за крај године, да организујемо радну акцију како би се дружили, а успут и нешто лепо сами урадили за нашу школу и ученике. Одзив је заиста био одличан, како наставног, тако и ваннаставног особља, па смо за једно преподне успели да двориште школе учинимо лепшим- рекла је Јасна Павићевић.


Фото-Општина Апатин

sr_RSSerbian