ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Наставак реконструкције тротоара на Булевару Вељка Влаховића
Реконструкција тротоара на Булевару Вељка Влаховића, у насељу “Багљаш”, настављена је на десној страни булевара између улица Стражиловске и Здравка Челара и ти су радови у завршној фази. Упоредо је урађен нов тротоар и на делу Стражиловске улице, уз храм Вазнесења Господњег. Завршетку радова присуствовао је данас и градоначелник Зрењанина Симо Салапура, са сарадницима, који је изразио задовољство што је уређен још један део пешачке стазе, у оквиру планиране реконструкције дуж целог булевара.


"Завршавамо још једну фазу изградње тротоара у насељу "Багљаш", након што смо у претходне две фазе урадили обе стране булевара, од надвожњака до Стражиловске улице, укупне површине око 5.000 квадратних метара. Мислим да ће и овај део стазе, као и оно што је до сада урађено, додатно улепшати изузетно прометан Булевар Вељка Влаховића, али и допринети већој безбедности пешака. Фреквентна бициклистичка стаза такође је јасно одвојена од тротоара", казао је градоначелник и поменуо још неке актуелне инвестиције у највећем градском насељу.


"У претходном периоду радило се на асфалтирању улица Слободана Пенезића, Душана Васиљева, а предстоје радови у Жабаљској и Мошоринској, такође на асфалтирању. Све то ће, верујем, допринети побољшању услова живота становника Багљаша", истакао је градоначелник Салапура.


Град Зрењанин 

sr_RSSerbian