ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Одржан други ’’Tunning show’’ у Кикинди
На Градском тргу у Кикинди одржан је други ’’Tunning show’’, манифестација посвећена љубитељима аутомобила коју је организовао ’’Car Brothers’’, угостивши возаче из Румуније, Босне и Херцеговине и Хрватске.Публика је, поред великог броја аутомобила, била у прилици да присуствује и такмичењима у изгледу аутомобила, јачине музике у возилу, као и другим дисциплинама. На манифестацији је био Драган Пецарски, члан Градског већа задужен за спорт и омладину.


''Организатори заслужују све похвале јер није било лако окупити учеснике из целе Србије и неколико земаља у окружењу. Поред тога, манифестација је хуманитарног карактера, тако да је овако велики скуп био права приликда да се прикупе и додатна средства онима којима су неопходна'', рекао је Пецарски.


У манифестацији су учествовали и малишани Предшколске установе који су имали ликовни конкурс на тему необичних аутомобила, Полиција је промовисала безбедност у саобраћају, а прикупљала су се и средства за једну породицу:


''Имамо око 40 чланова из Кикинде, Новог Бечеја и Зрењанина, потрудили смо се да граду понудимо нешто лепо и ново, а у томе нам је помогао Град Кикинда као покровитељ, као и Туристичка организација Кикинде. Постојимо три године и ово је други скуп који смо приредили'', додао је Срђан Поморишац, председник клуба ''Car Brothers''.


Град Кикинда

sr_RSSerbian