ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Концертом Наташе Беквалац затворен овогодишњи „Пиле фест“ у Житишту

Концертом Наташе Беквалац затворена је овогодишња манифестација "Пиле фест" у Житишту који је трајала два дана,  23. и  24. јуна. У оквиру "Пиле фест"-а одржана су  четири концерта музичких звезда и богат пратећи програм, који је привукао пажњу великог броја посетилаца.

 

 

Како је истакао Митар Шаренац директор Туристичке организације Житиште, као организатори су веома задовољни овогодишњом манифестацијом:

 

 

 

-Мислим да се показало да је „Пиле фест“ манифестација која из године у годину расте и постаје прави бренд наше општине. Дневна дешавања су била јако лепо посећена и потрудили смо се да буде и културног и забавног, преко дечијег и спортског програма , а регата „Вода Војводине“ која је у петак посетила насу општину је догађај који је додатно оплеменио дневна дешавања- рекао је Шаренац и додао:

 

 

-Вечерњи програм је био сада већ стандардно одличан и спортски терен је био тесан да прими све посетиоце, упркос лошем времену прве вечери које је претило да потпуно поквари планове, али срећом ипак није. Све у свему за нас јос један успесна манифестација.

 

 

Концертима је оба дана претходио богат и разнолик дневни програм, који је био забавног, културно-уметничког и спортског карактера. Наиме, у петак смо присуствовали изложби украсне живине, где је одабран најлепши петао и најлепша кока „Пиле феста“. Такође, одржана је традиционална „трка“ кока, где је проглашена и најбржа кока ове манифестације.

 

 

ilovezrenjanin.com

 

sr_RSSerbian