ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Првим ребалансом буџета укупни приходи у градској каси увећани за 12,4 одсто
Данас је одржана 29. седница Скупштине града Зрењанина на којој је, између осталог, усвојена Одлука  о изменама и допунама Одлуке о буџету града Зрењанина за 2023. годину, као и Одлуке о прибављању непокретности у јавну својину града Зрењанина непосредном погодбом - без накнаде.

Како су образложили надлежни,  првим овогодишњим ребалансом буџета,  укупни приходи у градској каси увећани су за 12,4 одсто и сада износе 7,120,037,437 динара.


Предлогом Одлуке о прибављању непокретности у јавну својину града Зрењанина непосредном погодбом - без накнаде завршен је вишегодишњи поступак враћања граду угоститељског објекта и припадајућих парцела на простору СРЦ “Ада” Шумице, познатом као “Мотел”. Након позитивног документа приспелог од стране Владе Републике Србије, Град Зрењанин поново је власник тог простора на излетишту и у наредном периоду моћи ће да размишља у правцу његовог уређења или неке друге намене.


Одборници Скупштине града изабрали су данас и новог вршиоца дужности директора Установе “Резервати природе града Зрењанина” - ту функцију ће, до избора директора, вршити Јасна Јованов, мастер професор биологије, запослена у тој установи.Фото- Град Зрењанин

sr_RSSerbian