ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Уплате накнада за прихват пловила у Новом Бечеју до 8. октобра
Власници пловила у градској марини на обали Тисе у Новом Бечеју  у просторијама Месне заједнице Нови Бечеј могу уплатити накнаде за прихват пловила који је почео од 8. маја и траје до 8. октобра ове године.


Када је висина накнада за прихват пловила у питању, грађани ће ове године за своје место у новобечејској марини морати да издвоје следеће износе: за сплав који заузима три алке за привезиште - 12 хиљада динара, за сплав који заузима три алке за привезиште уз коришћење прикључка за струју - 14 хиљада динара, за сплав који заузима више од три алке за привезиште - 6 хиљада динара за сваку наредну алку, за чамац који заузима једну алку за привезиште, односно за чамац уз сплав - по 6 хиљада динара.


Лица која накнаду за коришћење марине у 2023. години уплате до 20. маја имају право да задрже своја прошлогодишња места. Лица која су користила марину на Тиси за привез својих пловила у току прошле године, а нису измирила своја дуговања, губе право да задрже свој пршлогодишњи вез на приобаљу у овој години, упозоравају из МЗ Нови Бечеј.  

sr_RSSerbian