ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Отворена регионална мото сезона
Минулог викенда званично је отворена регионална мото сезона. Зрењанински мотоциклистиокупили су се   на главном градском тргу и том приликом разговарали са градоначелником Симом Салапуром.


Мотоциклисти су градоначелника упознали са хуманитарним активностима које реализују, а договорено је и да се, будући да су управо мотоциклисти најугроженија категорија учесника у саобраћају, уз подршку градоначелника, који је указао на важност подизања свести осталих возача на безбедности мотоциклиста, Града Зрењанина, односно, Савета за безбедност саобраћаја града Зрењанина ускоро организује заједничка акција која би за циљ имала повећање њихове безбедности.


Иван Попов, председник Мото клуба „Петроврград“  истакао је да се почетак сезоне, традиционално одржава акцијом "Мото зека" у којој су, и ове године, поред зрењанинских учествовали и мотоциклисти из  Сурчина, Старе Пазове и других градова, као и гости из Словеније.


Иначе, зрењанински мотоциклисти, чланови мото клубова „Петровград“, „Панонски вукови“ и „Роад Флyерсс“ већ тринаести пут организују хуманитарну акцију „Мото зеке“, којој се одазивају и чланови других клубова из околине, и дарују поклоне деци из „Алтернативе“, а ове године, део новца издвојили су и за новоосновано удружење за помоћ особама са аутизмом средњобанатског округа „Плави круг“.


Извор и фото- Град Зрењанин              

sr_RSSerbian