ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
“Зрењанин, град за медаљу” на 44. Сајму туризма у Београду
Под слоганом “Зрењанин, град за медаљу”, Туристичка организација града Зрењанина уз подршку локалне самоуправе представља туристичку понуду овог града на 44. Међународном сајму туризма у Београду.


Штанд Туристичке организације посетио је и градоначелник Зрењанина Симо Салапура истакавши том приликом да је "Зрењанин, град за медаљу" не само зато што смо Европски град спорта, већ из многих других разлога.


-Познати смо по спортистима и спортским резултатима, али је и гостопримство у Зрењанину за медаљу, наше манифестације су за медаљу, конгресни туризам је за медаљу, и то можемо да понудимо не само гостима из наше земље, већ и шире- рекао је Салапура и додао:


-Оно што је значајно је да смо у претходном периоду унапредили понуду у оквиру Специјалног резервата природе "Царска бара" који итекако има потенцијал да буде туристички бисер нашег региона. Са улагањима настављамо и даље, у туристичку инфраструктуру, али и у манифестације и догађаје по којима је Зрењанин познат и препознат - поручио је градоначелник, након обиласка штанда Туристичке организације града.


Како су истакли представници Туристичке организације ове године представљају обједињену  туристичку понуду града Зрењанина. Ту су пољопривредна газдинства, Бања Русанда, Резервати природе, Каштел Ечка... Биће организована и промоција тарашких винограда као и бројних манифестација које се на територији нашег града одржавају током целе године.


Фото-Град Зрењанин  

sr_RSSerbian