ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Представа за децу
Балетски студио „Stage” и на почетку ове нове године одржао је своју хуманитарну дечију представу „Грдана“, десету хуманитарну акцију од када студио постоји. Одигране су четири представе, продато је 900 карата, по цени од 200 динара, а сав приход преко организације „Будимо људи“ биће прослеђен Предшколској установи Зрењанин. И овога пута показана је велика хуманост у граду на Бегеју, а посебне честитке свакако уз Балетски студио „Stage” заслужују Културни центар Зрењанина и сви који су купили карте и тако помогли ову хуманитарну представу.



- Желим да се захвалим свима који су директно или индиректно учествовали у овом пројекту – рекла је Александра Стаге, директор овог плесног студиа. – Захваљујемо се ученицима и наставницима основних школа «Ђура  Јакшић“, „2.Октобар“, Ј.Ј:Змај“, „Јован Цвијић“ и „Жарко Зрењанин“ што су заједно са нама уживали у овој бајци и тако допринели скупљању значајних средстава. Још једном се захваљујем од срца деци вежбачима и њиховим родитељима јер су стварно најбољи на свету.



Ово је само једна од акција коју у дело спроводи Балетски студио „Stage”, десетогодишња сарадња са Културним центром Зрењанин и Предшколском установом Зрењанин гарантује за неке нове акције сличног типа и у будућности.


Н.Јоњев

sr_RSSerbian