ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Завршен 10. Зимски турнир у малом фудбалу
Завршен је 10. Зимски турнир у малом фудбалу који је одржан у Кристалној дворани у Зрењанину. У последњем мечу у конкуренцији сениора,  екипа “БМТ ЛУКС Вила Марија” славила је резултатом 2:1 против младе и борбене екипе “Ђука пласт”.


У борби за треће место у конкуренцији сениора, Екипа “Екометал комерц” савладала је Стефанов некретнине резултатом 5:2.


Одиграни су и финални мечеви у другим категоријама, па је тако прво место у категорији пионира освојила екипа “Раднички” Зрењанин која је у финалу савладала екипу “Дадес” резултатом 1:0. Треће место припало је екипи “Спорто” која је након пенал серије савладала екипу “Путниково”. У конкуренцији јуниора рођених 2007/08 године прво место заузела је екипа “Културни центар” која је у финалу била боља од екипе “Ресторан Клас” резултатом 3:1. Треће место припало је екипи “МВ Развој” која је убедљиво славила против екипе “СДВ” резултатом 6:1. У конкуренцији старијих јуниора рођених 2005/06 године, екипа “Будаи” заузела је прво место савладавши екипу “ДОО Љиљак” резултатом 5:3. Треће место освојила је екипа “Кафе Фирма” која је победила “Пролетер” резултатом 3:2.


Проглашени су и најбољи појединци 10. Зимског турнира - најбољи играч је Вељко Земунски, играч екипе “Ђука пласт”, најбољи голман Ђуро Родић (“БМТ ЛУКС Вила Марија”) и најбољи стрелац Жарко Матић, из екипе “Стефанов некретнине”.Извор и фото- Град Зрењанин

sr_RSSerbian