ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Вилдоса после повратка и разбијања Монака: Никада нисам имао овакву подршку, чак ни у Аргентини
Магични додир на убедљив тријумф Црвене звезде Меридианбет против Монака (92:68) ставио је повратник за црвено-беле, Лука Вилдоса.  

Вилдоса се вратио на паркет после нешто мање од две недеље одсуства због повреде и одмах је заблистао.  

"Уморан сам, али је добро вратити се, осетити љубав од навијача и од тима", изјавио је Аргентинац после меча за Меридиан спорт.

  Није дуго требало Вилдоси да освоји срца навијача Црвене звезде, који су му скандирали и 45 минута пре почетка утакмице.  


"Значи ми много, видео сам шест или седам застава Аргентине на трибинама - мислим да је то сјајно. Сјајно је видету такву подршку тако далеко од куће, волимо и ми њих. Нисам никада осетио овакву повезаност са навијачима, али наравно давао сам 100 посто на терену, ја сам давао 100 посто на терену, видели су то и срећан сам што сам овде. Никада нисам имао овакву подршку, чак ни код куће (у Аргентини)", срећан је Вилдоса.  


Октрио је и какву је поруку Душко Ивановић имао за тим на полувремену.  

Не гледај резултат, они су сјајан тим и могу да се врате било када. Срећом играли смо добро у другом полувремену и победили смо. Морамо да наставимо да побеђујемо ако хоћемо у ТОП 8", закључио је Вилдоса за Меридиан спорт.

sr_RSSerbian