ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
ПОЛЕТИ АВИАТОРОМ И ПРЕУЗМИ НОВОГОДИШЊУ ДОЗУ ПОКЛОН СПИНОВА!
Представљамо вам „Новогодишњи лет“ који ће посебно обрадовати љубитеље необичних игара у Меридиану! Забави се уз Авиатор и поклон спинови су твоји!  


Ако уживате у атипичним играма онда сте дефинитивно испробали Авиатор у Меридиану!


Све љубитеље ове игре очекује посебно изненађење у оквиру „Новогодишњег календара“. Пружа вам се шанса да уживате у „Новогодишњем лету“!  

Управо овај лет ће бити ваша пречица до чаробне дозе поклон спинова!   Од вас се једино тражи да се забавите играјући Авиатор као и до сада. Кад год уложите 100 ДИНАРА кумулативно посматрано освојићете један поен којим напредујете на ранг-листи најбоље пласираних играча.  


Уживајте и данас, а 10 набољих играча на листи ће бити награђено поклон спиновима!   Бесплатни спинови ће бити уплаћени за занимљивој игри Wилд Ицy Фруитс коју нам представља провајдер Еxпансе Студиос!


Извртите спинове, а сва средства која зарадите аутоматски прелазе на ваш КЕШ РАЧУН!   Најлуђа новогодишња журка у Меридиану још увек траје!  


РЕГИСТРУЈ СЕ – ПРЕУЗМИ БОНУС  

Све новајлије у Меридиану очекује посебан БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ! Ако још увек немате активан кориснички налог сада је прави тренутак да се РЕГИСТРУЈЕТЕ.   Неколико тренутака након РЕГИСТРАЦИЈЕ на ваш налог ће бити уплаћено 200 ПОКЛОН СПИНОВА на авантуристичкој слот игри Маyа’с Треасуре коју нам представља провајдер Еxпансе Студиос!  


Ваша забава почиње и пре него што депонујете новац на свој кориснички налог!

sr_RSSerbian