ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Покрајинска секретарка Драгана Милошевић наступила са Зрењанинском филхармонијом
Покрајинска секретарка за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић учествовала је на традиционалном Новогодишњем концерту Зрењанинске филхармоније, чији је и члан. Ресорна секретарка том приликом обишла је и објекат Културног центра Зрењанина, који је реновиран и опремљен средствима Покрајинске владе.



Драгана Милошевић је истакла да поново наступа са Зрењанинском филхармонијом након шест година, у двострукој улози, покрајинског секретара и виолинисте на сцени који треба да допринесе спектаклу, на какве је публика навикла када су у питању наступи Зрењанинске филхармоније.


“Забележили су заиста сјајну претходну сезону, пре свега што су изашли ван граница наше земље и испраћени су овацијама широм региона и то је нешто што их чини правим амбасадорима наше државе. Оно што је мени драгоцено је да вечерас поново свирам са филхармонијом и да ћемо, по први пут, имати наступ на сасвим другачијој сцени. Наиме, Покрајинска влада, односно секретаријат на чијем сам челу, прошле године издвојила је 32 милиона динара за опремање сцене Културног центра Зрењанина, расвету и озвучење и пред тонску пробу разговарали смо о томе да су у овој сали донедавно била само четири рефлектора, да није било озвучења и сада присуствујемо историјском тренутку да, након толико година постојања овог објекта, имамо опремљену сцену за ове сјајне и амбициозне уметнике”, поручила је покрајинска секретарка Милошевић, захваљујући се и градоначелнику Зрењанина на снажној подршци области културе, не само када је у питању Зрењанинска филхармонија, већ и остале институције културе у граду.



Извор и фото- Град Зрењанин
sr_RSSerbian