ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Отворена реконструисана фискултурна сала у ОШ „Жарко Зрењанин“
Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је данас Зрењанин, а у склопу посете, између осталог, присуствовао је свечаном отварању реконструисане фискултурне сале у Основној школи „Жарко Зрењанин“.


Покрајински секретаријат за спорт и омладину путем конкурса за финансирање посебних програма - пројеката изградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини, реализованог током априла/маја ове године  издвојио 10 милиона динара за реконструкцију поменутог објекта.


У фискултурној сали потпуно је реконструисан паркет захваљујући заједничким средствима Града Зрењанина и АП Војводине и да је укупна вредност радова 11,4 милиона динара.- Препознали смо потребу града Зрењанина, града који је и Европски град спорта, заједничким снагама улажемо у спорт, у спортску инфраструктуру, али у овом граду ћемо сигурно имати доброг партнера како бисмо заједничким снагама радили на унапређењу спорта у АП Војводини – казао је секретар Баста.


Баста се састао и са градоначелником Симом Салапуром и његовима сарадницима, а том приликом су, између осталог, сумирани и утисци са 9. Спортске олимпијаде школске омладине Војводине, одржане у Зрењанину од 19-22. маја.

Фото- Град Зрењанин  

sr_RSSerbian