ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Уговори за економско оснаживање младих
У Канцеларији за младе града Зрењанина, градоначелник  Симо Салапура недавно је уручио  уговоре за економско оснаживање младих.


Уговори су уручени на основу јавног позива за доделу бесповратних средстава за економско оснаживање младих на територији града Зрењанина за 2022. годину који је градоначелник расписао средином октобра ове године.


Укупно расположива бесповратна средства за реализацију овог Програма су 3.000.000 динара, а право за подношење пријава имали су микро и мали привредни субјекти и предузетници, који су испунили услове предвиђене конкурсом.


 Ивана Лукић која се бави транспортом у Америци једна је од оних који су добили средства.
- Остајемо ту где смо, радимо то што радимо и не морамо да одлазимо и исељавамо се. На овај начин едукујемо и друге људе и једноставно, овде смо и радимо – истакла је Лукићева.

Средства су намењена за субвенционисање трошкова за набавку машина/опреме у 2022.години, набавку репроматеријала, уређење пословног/производног простора и обезбеђење средстава за покривање дела трошкова за закуп затвореног и уређеног пословног/производног простора.

Фото-Град Зрењанин
sr_RSSerbian