ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ
средњебанатског округа
Историјски успех зрењанинских џудиста

     Џудисти зрењанинског ОЈК “Пролетер” остварили су највећи клупски успех до сада, освајањем трећег места у Супер лиги Србије, и то у обе конкуренције, мушкој и женској. Тим поводом, организован је пријем код градоначелника Зрењанина који је честитао  представницима ОЈК “Пролетер” на успеху, чиме је још један клуб из богате спортске породице Зрењанина стао међу најбоље у земљи.

   У Супер Лиги Србије, у мушкој конкуренцији, учествовало је 12 екипа, а у женској пет. У мушкој конкуренцији, џудисти “Пролетера” су савладали, у групи, екипе “Борца” и “Славије” из Новог Сада. У четвртфиналу су били бољи од “Раковице” из Београда, у полуфиналу су изгубили од ОЈК “Београд”, док су у борби за бронзу победили “Партизан” из Кикинде резултатом 4:1. У женској конкуренцији, ОЈК “Пролетер” је у борби за бронзу био бољи од београдског “Вождовца”.
   За ОЈК “Пролетер” су у Супер лиги Србије наступали: Матеја Дакић, Илија Цигановић, Душан Сарић, Милан Булаја, Милош Мијановић, Бојана Савић, Сара Јоцић, Дуња Младеновић, Кристина Кулунџић, Валентина Гагић и Катарина Орловић.


Извор и фото-Град Зрењанин

 

sr_RSSerbian